2013. augusztus 8., csütörtök

J. A. Redmerski: A soha határa

The Edge of Never 1. része.

Fülszöveg:
Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.
A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?


Újabb kedvenc könyvem van. Amikor elkezdődött a történet, nem igazán tudtam hogy most hova tegyem, a csaj aki elvesztette a pasiját, aki nem tud sírni és fél kimondani a szeretlek szót. Natalie az emós csaj aki minden pasinak neki ugrana. Damon a  legjobb barát démoni barátja, aki a barátnője legjobb barátnőjére pályázott már 6. óta.  Camryn egy nap felül egy távolsági buszra és elindul valahova, ami nem Észak- Karolina. A buszon találkozik a rejtélyes idegennel, Andrew-al aki szintén nem tud sírni, mert a haldokló apja megtiltotta neki. Andrew megvédi Camryn egy perverz idiótától és ők ketten elkezdik hosszú közös kóválygásukat. Út közben egymásba szeretnek  és a két ember aki nem tud sírni, együtt sír. Az egész történet alatt mind a ketten hatalmas átváltozáson mennek keresztül, Andrew segít Camnek szabadnak lenni. Cam segít Andrewnak, valamiben. Amikor is útjuk végére érnek és Andrew ájultan esik össze, hiszen beteg. Cam végig melette van és Andrew képes felgyógyulni a betegségből. A vége szerintem rettentően cuki lett Camryn terhes, és Andrew megkéri a kezét.
Komolyan mondom elmegyek Amerikába, felülök egy távolsági buszra és addig megyek amíg nem találom meg a saját Andrewmat :D

Kedvenc karakter: Andrew, Camryn

Ami kifejezetten tetszett: utazgatás, hogy nem szerelem volt első látásra, és minden más

 Ami nem tetszett: -

A történet: 6/5

A borító:
5/5
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése